top of page
Human Tennis

TOPTENNIS

Asset 4_4x-8.png

WINST OP EN NAAST DE TENNISBAAN

Ben jij ambitieus en wil je het maximale uit jezelf en uit je tennis halen?
 

Ontwikkel jezelf optimaal als tennisser en als mens

Stefan van de Stroet _ Human Tennis.jpg

Goed presteren op de tennisbaan, maar ook een goede ontwikkeling als mens

Binnen mijn Toptennis programma's is dit minstens net zo belangrijk. Dit proces gaat dan ook hand in hand. De basis in onze samenwerking is persoonlijke aandacht en een goede verbinding. Van daaruit is alles wat we doen maatwerk en toegespitst op jou als individu. Het maximale uit jezelf halen op de tennisbaan, vraag heel veel meer dan alleen de uren die je op de tennisbaan maakt.

Op alle gebieden dien jij jezelf te ontwikkelen en daar help ik je bij

Toptennis _ Stefan van de Stroet_edited.png

Locaties:
Winter: Beilen (Sportcentrum Anybody)
Zomer: Hoogeveen (HLTC Spaarbankbos)

Ik hanteer dan ook een holistische blik op het ontwikkelen van een speler. Er is dus een belangrijke plek in onze trainingen voor een goede mindset, ondersteunende overtuigingen, het juiste gedrag op en naast de tennisbaan. De energie waarmee je traint en leeft is essentieel.

Stefan van de Stroet _ Tennis_edited.jpg

De basis in onze samenwerking is 1 op 1 (privétraining) Daarnaast werk ik in kleine groepen van maximaal 4 spelers. Kwaliteit in wat je doet staat ver boven de kwantiteit in hoeveelheid trainingsuren.

Elke route naar de top is uniek

Hou als speler rekening met het gegeven dat je naast de trainingen op de tennisbaan ook thuis aan de slag gaat met gerichte oefeningen die voor jou van toepassing zijn. Dit vraagt dagelijkse aandacht en beoefening. Enkel op die manier integreer je lessen op een dieper niveau in jezelf.

 

In alles wat je doet, op en naast de tennisbaan, is het fundament cruciaal. De basis moet breed en goed zijn om naar grote hoogtes te kunnen stijgen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden?
Neem gerust contact met mij op: 06-14615767

LOCATIES:

HLTC Hoogeveen

Racketcentrum Anybody, Beilen

bottom of page