top of page
Human Tennis

PITSTOP

Asset 4_4x-8.png

Net als een Formule 1 auto heb ook jij regelmatig onderhoud nodig. En je hoeft dit niet alleen te doen. Sterker nog; goede coaching is hierbij ontzettend belangrijk. 

Human Tennis tennisbal.jpg

Met een Pitstop neem je de regie in eigen handen.
Op de tennisbaan. In je leven.

Human Tennis video.jpg

In een Pitstop sta jij een heel dagdeel (2 tot 2,5 uur centraal). Alles wat we doen tijdens een Pitstop is maatwerk en afhankelijk van jouw hulpvraag. Een Pitstop bevat in elk geval een gedeelte op én naast de tennisbaan.

Reflecteren. Analyseren. Eerlijk en objectief kijken naar jezelf. Wat gaat er goed? En vooral; wat zijn de dingen waar je tegenaan loopt? En hoe ga jij hier nu mee om? Waar ligt je groei? En hoe kun je er concreet voor zorgen dat er dingen gaan veranderen? 

Tijdens een Pistop krijg je alle antwoorden. Je krijgt helder wat het is dat er echt bij je speelt. En vaak zijn dat niet de dingen waar jezelf aan hebt gedacht. Het gaat erom de diepere lagen en patronen aan te pakken. Dan verandert alles aan de oppervlakte. Daarbij ga je ontdekken hoe tennis je kan helpen in je persoonlijke groei en ontwikkeling. Mogelijkheden in Nijeveen en Hoogeveen.

Krijg concrete antwoorden op je hulpvraag
 

Krijg helder en inzichtelijk wat het is dat bij je speelt
 

Ontdek hoe tennis je hierin kan helpen en ondersteunen

Wil je meer weten over een Pitstop?
Neem vrijblijvend contact met mij op via 06-14615767

HOME

Human tennis embleem.png
bottom of page