top of page
Human Tennis

1 op 1 traject voor Volwassenen

Asset 4_4x-8.png

Individuele Coaching op de tennisbaan
Haal meer uit jezelf | Haal meer uit je tennis

Is tennis je hobby? 

Wil je meer uit jezelf en uit je tennis halen?

Wil jij jezelf, je tennis en het leven op een
diepere manier gaan ervaren?

Wil je ontdekken hoe je tennis kunt gebruiken voor je persoonlijke ontwikkeling?

En herken je wellicht ook al dat de problemen waar je tegen aanloopt in je tennis wellicht dezelfde zijn als thuis, in je relaties of op je werk?

Human tennis.jpeg

1 op 1 traject is geschikt bij:

Re-integratie | Burn-out | Persoonlijke groei | Zingeving | Leiderschap | Mindset

HAAL MEER UIT JEZELF
HAAL MEER UIT JE TENNIS

Meer uit jezelf en uit je tennis halen. En nee, niet op wilskracht, maar op een duurzame, liefdevolle, constructieve manier. In Individuele Coaching op de tennisbaan zetten we tennis in voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei.

 

Tennis is uitermate geschikt om aan je persoonlijke ontwikkeling en groei te werken.

 

En wat het ook is waar je tegen aanloopt; overal is wat aan te doenWaar het vaak mee begint is dat je zelf verantwoordelijkheid gaat nemen. Voor alles in je tennis. En voor alles in je leven.

 

En dat je eerlijk gaat kijken naar dat wat er speelt. En vaak heb je daar hulp bij nodig, want zijn het andere (diepere) thema's waar je zelf nog niet bewust van bent.

Human Tennis video.jpg

Mogelijkheden in Hoogeveen, Beilen en Nijeveen

Hoe ziet een 1 op 1 sessie eruit?

De invulling van een 1 op 1 TennisCoaching sessie hangt vooral af van de vragen en uitdagingen waar jij mee zit. Wat dat betreft is geen enkele sessie hetzelfde. Het kan zijn dat je vooral een andere benadering voor je tennis wil ervaren. Het kan ook zijn dat je tegen dingen aanloopt in je normale leven. Sterker nog; dit kan niet anders. Bij een 1 op 1 TennisCoaching sessie vindt altijd een gedeelte plaats op de tennisbaan zelf. Afhankelijk van jouw specifieke thema's en de dingen die er in je tennis en in je leven spelen hebben we ook een gedeelte naast de tennisbaan. Je gaat ontdekken dat er veel overlap is tussen de uitdagingen in je normale leven en je tennis. 

Met welke vragen kan ik terecht bij TennisCoaching?

Ik heb ervaring met alle vraagstukken die zich in een mensenleven kunnen aandienen. Denk aan zingeving, trauma verwerking, loslaten van overtuigingen en conditioneringen, uitdagingen binnen relaties en familiepatronen, advies en hulp bij je bedrijf, loopbaanbegeleiding, tot aan hulp bij verslavingen. Vaak begint het met zelf verantwoordelijkheid nemen voor alles in je leven. Eerlijk gaan kijken naar dat wat het is dat erbij je speelt. 

Enkel bij 
ernstige ziektebeelden verwijs ik je graag door in mijn netwerk. Maar ook dan kunnen TennisCoaching sessies, als aanvulling, verlichting en ruimte bieden.

 

Ook voor een re-integratietraject of bij burn-out gerelateerde klachten is TennisCoaching uitermate geschikt. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Ik ben bereikbaar op 06-14615767

Human tennis Integratie.jpg

Waarom de combinatie van Tennis met Coaching?

Je gaat in
TennisCoaching ontdekken verbanden te leggen tussen hoe je tennist en hoe jij in je leven met dingen omgaat. Sport, en in dit geval tennis, is vaak een snelkookpan waar dingen sneller aan de oppervlakte komen. Daarbij ben je volledig zelf verantwoordelijk op de tennisbaan voor je eigen handelingen en krijg je op alles wat je doet direct (lichamelijke) feedback. Doordat je letterlijk in beweging bent op de tennisbaan, komen bepaalde zaken ook sneller 'in beweging'. Dit is een groot voordeel ten opzichte van een regulier coachgesprek wat veelal enkel passief is. In TennisCoaching kun je door het actief bewegen ook de energie in jezelf veel sneller en makkelijker laten stromen. Het is dus niet alleen iets hoofdelijk begrijpen, maar het echt op een diepere laag in jezelf integreren. Wat uiteindelijk maakt dat heel veel dingen in je leven (en in je tennis) ten positieve gaan veranderen.

Stefan van de Stroet _ Human Tennis

Stefan van de Stroet
Human Tennis

Wat zijn de positieve effecten van TennisCoaching?

 

Uiteraard is dit voor iedereen anders en verschilt elk ontwikkelingsproces. Echter met name door onze manier van leven in de huidige maatschappij zijn er positieve overeenkomsten te vinden tussen de mensen die deel hebben genomen aan TennisCoaching sessies.


 

 • Je neemt verantwoordelijkheid voor jezelf, je tennis en je leven.
  En door dit te doen haal jij je energie terug naar jezelf en dat geeft veel kracht

   

 • Je leert jezelf beter en op een diepere manier kennen. Dat maakt dat je anders naar jezelf gaat kijken en jezelf op een andere manier gaat begeleiden. De relatie met jezelf wordt beter
   

 • Het uit je hoofd komen en de verbinding herstellen met je lichaam. We zitten veelal te veel in ons hoofd en hebben het echt beter en dieper voelen verleerd. Je gaat je lichaam weer meer koesteren en veel subtieler waarnemen.
   

 • Je ontdekt een andere manier om met stress en druk om te gaan.
  Ademhaling en werken met de energie in jezelf
   speelt hierbij een belangrijke rol

   

 • Je leert leven en handelen vanuit kracht en vertrouwen i.p.v onzekerheid, angst en pijn. En je wordt je dus ook bewust van je grootste onzekerheden, angsten en pijn.

Human tennis | tennisbaan

Mogelijkheden

Zoals geen sessie hetzelfde is, is ook elk coachtraject divers. Dit is afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Mijn ervaring leert wel dat het werken over een langere periode sterk de voorkeur geniet. Sommige lessen worden snel geleerd en geïntegreerd. Bij andere lessen of thema's is simpelweg meer tijd en herhaling nodig. 

De locaties waar we terecht kunnen zijn NTC Nijeveen (buiten) en de tennishal in Beilen (binnen). Qua invulling is er van alles mogelijkVan een sessie op wekelijkse basis gedurende bijvoorbeeld een tennisseizoen of een heel jaar. Tot aan een 2-wekelijkse of maandelijkse sessie. Alles in overleg. Neem voor de mogelijkheden gerust contact met mij op. Je tennisniveau doet bij Tennis en Coaching niet ter zake

Human tennis embleem.png

Wil je starten met een 1 op 1 Coachtraject?

Bel mij op 06-14615767
Of stuur een mail

HOME

contact
bottom of page